Aurinkorakkautta kevään myötä

Keväällä tulee hinku uudistaa, sisustaa, remontoida. Luopua jostakin vanhasta ja korvata se uudella. Konmarittaa vaatekaappi, vaihtaa verhot tai heilauttaa huonekalut uuteen järjestykseen. Hankkia maljakkoon leikkokukkia. Samalla kun luonto syntyy uudelleen, myös ihmisen mieli kaipaa jotain uutta ja kaunista.

Kevät on vähän kuin perjantai. Kun perjantaina suljet työpaikan oven hymyssä suin, pyörität mielessäsi viikonlopun suunnitelmia. Kaikki on vielä edessä. Keväällä suunnitellaan tulevan kesän lomia, mukavia reissuja ja toivotaan hyviä kelejä. Kaikki on taas edessä.

Kevään lapsena rakastan kevättä. Moni näkee ajanjaksossa vain lumihankien alta paljastuvat kasat ja nurkissa leijailevat pölytöllit. Minä huomaan ensimmäiset auringon säteet, jäisestä maasta kurkistavat krookukset ja hitaasti soljuvat purot.

Kevät on yllätyksellinen, sillä takatalvi saattaa yllättää vielä toukokuun alkupuolellakin. Samaan aikaan lämpötila voi kohota jopa yli 20 asteen. Keväällä mieli on eteenpäin kallellaan, innostunut ja utelias. Pitkä talvi on selätetty ja kaikki mahdollisuudet ovat jälleen edessä.

Miten tätä kukaan voisi olla rakastamatta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑