Johtajia somevalmentamassa

Pääsin tänään pitkästä aikaan valmennuspuuhiin, aiheena johtajana somessa. Nauratti kertoessani, että pidin juuri itse kuukauden someloman, ja nyt olin myymässä syitä miksi johtajan kannattaa olla verkossa läsnä. Tuli mieleen eräs sanonta.

Aiemmissa tehtävissä valmennus on kuulunut työnkuvaan useammin. Aloitin hommissa vajaa kymmenen vuotta sitten myyntia coachaten. Sitten astui kuvaan esimiespestit ja niissä valmensin milloin mitäkin tuoteosaamisesta asiakaskohtaamisiin. Somejengi’n aikaan valmensin kirjallista viestintää ja nyt viestintähommissa olen vetänyt muutamia aiheeseen liittyviä tuokioita.

Valmentaessani yritän aina antaa itsestäni kaiken ja siksi parinkin tunnin veto on melko uuvuttava. Mutta juuri se tekee hetkistä antoisia, kun pystyt vakuuttamaan toiset omana itsenäsi omasta asiastasi. Ja jos lopussa kuulet kiitoksen siitä, että olet pystynyt tarjoamaan kuulijoille jotain uutta, on se kyllä merkillisen upea tunne.

Tänään kävimme aihetta läpi kahdelta näkökulmalta. Keskustelimme henkilöbrändistä ja ammatillisista kanavista. Annoin vinkkejä ajankäyttöön, verkossa erottumiseen ja vaikuttavaan läsnäoloon. Katsottiin eri kanavien käyttötapoja ja niiden luonnetta. Yhteinen keskustelu, oivallukset sekä arvostus järjestämääni hetkeä kohtaan tekivät vaikutuksen.

Jos tämänpäiväisestä valmennuksesta jäi hyvä fiilis, nousi suupielet korviin kun parin tunnin päästä sain Skypessä viestin: ”Jeesailetko sitten hieman kun teen tämän yhden antamasi tehtävän?”

Voit ladata materiaalin hieman muokattuna käyttöösi täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑