Sanat saunassa oli jo liikaa

Ihana mutta niin raskas työviikko takana. Olen nyt kolme kertaa järjestänyt Nordic Business Forum -livestreamin meidän henkilöstölle ja jälleen keskiviikosta torstaihin oli tämän vuoro. Voisi kuvitella ettei se nyt kummoinen homma ole, senkun kytkee tietokoneen telkkariin ja heittää popparit mikroon.

Eikä se teknisesti kyllä iso homma olekaan. Mutta kaikki se muu oheistoiminta, puhumattakaan stressin määrästä mikä iskee paria päivää aiemmin ja loppuu vasta kun telkkarin valot sammuvat. Onko tarpeeksi tarjoiluja, viihtyväthän ihmiset, riittävätkö lokoisat istuimet.

Ajelin keskiviikkoiltana kotiin, koska vanha ei enää viihdy hotellipedeissä. Auto kurvasi kotipihaan joskus ysin hujakoissa kun olin startannut matkaan seiskalta. Eilen kun pääsin kotiin kahdentoistatunnin reissun päätteeksi, oli miltei heti lämmin sauna odottamassa. Lapsi tuli löylyihin mukaan ja ihmetteli kun olin niin kovin hiljainen.

Kerroin että olen tosi poikki kahdesta pitkästä ja raskaasta työpäivästä. Yhdeksänvuotias siihen: ”äiti, jos mä pesen itseni nyt nopsaan ja menen ylös tekemään sullekin iltapalaa et pääset nopeasti nukkumaan?”

Jäin istumaan yksin lauteille ja kyynel vierähti poskelle. Väsymys yhdistettynä oman pojan suureen sydämeen oli sillä hetkellä jotenkin ihan liikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑