Yhteinen harrastus

Juteltiin perheen kesken viime viikolla ja mietittiin mikä voisi olla pojan toinen harrastus. Parkour kerran viikossa on vähän kevyt eikä riitä pitämään kuntoa yllä talvisaikaan. Googlettelin eri vaihtoehtoja, kunnes välähti. Mikä harrastus on lähellä ja sellainen, jota itsekin voin tehdä pojan treenin ajan?

Uinti! Mehän käytiin koko kevät hallilla pari -kolme kertaa viikossa. Jasperilla oli kamu ja minä uin yksin matkaa. Nyt kilometrin päässä olevalta hallilta löytyi tekniikkakoulu, jossa poika saa uida muiden lasten kanssa ja minä edelleen uida sitä matkaa. Treenit pari kertaa viikossa, voidaan yhdessä mennä ja tulla. Aikakin on juuri sopiva. Joskus palikat loksahtaa täydellisesti paikoilleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑