Sähköfatin satulassa unohtuu työt ja ajatukset

Kevät on ollut kyllä jotenkin super pitkä ja raskas. Tai eihän nyt enää edes ole mikään kevät, herttinen, yli puolen välin kesää jo mennään. Jotenkin sitä omassa mielessään ajattelee, että kesä olisi yhtä kuin kesäloma, joka siintää horisontissa.

Vaikka kevät toi yleisesti paljon kaikkea pahaa, toi se meille myös kivoja juttuja. Meillä jäi sali pitkäksi aikaa pois, kuten monella muullakin. Kotona treenailtiin kahvakuulilla ja muilla vehkeillä.

Ja kun piti keksiä muitakin tapoja urheilla, päädyttiin ostamaan uudet fillarit. Eikä mitkä tahansa perusvimpulat vaan sähköavusteiset ja läskirenkaiset.

Ai että metässä ajelu on mukavaa touhua, unohtuu kaikki työasiat ja muutkin ajatukset kun lähinnä keskittyy pienillä poluilla pystyssä pysymiseen ja vauhdin hurmaan.

Sähköavusteinen fillari on todella hauska peli. Päädyn itse Tunturi Emax-maastopyörään, joka valittiin vuoden urheilupyöräksi viime vuonna.

Ja sen voin sanoa, että sähköavusteisella meno ei todellakaan ole pelkkää sunnuntai-ajelua, vaan halutessaan saa kunnolla hien pintaan. Ja jos väsyttää, voi kruisailla täysillä avustuksilla.

Jos mahdollista, kannattaa testata. Lahesta pyöriä vuokraa esim. Kitetirri, lämmin suositus paikalle.

Mutta pieni varoituksen sana. Varaudu siihen, että vuokrapäivästä saattaa jäädä lovi lompakkoon, kun sunkin on pakko hankkia oma menopeli 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑